By: Encik Semutaro

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Sunday, 25-Mar-2007 12:13 Email | Share | | Bookmark

 




Friday, 23-Mar-2007 09:22 Email | Share | | Bookmark
playbey










Sunday, 18-Mar-2007 10:34 Email | Share | | Bookmark
skuterprix07-pasirsalak
















p/s:-pasal contrast nie...pc monitor aku dah mengong...gelap semacam jek...bile adjust punya adjust nie laa hasil nya...ehehehe... ....dia suruh beli monitor lain kot...ader sapa-sapa nak jual monitor murah-murah ka...


Monday, 5-Mar-2007 19:25 Email | Share | | Bookmark

 
Disini terdapat cara-cara untuk saudara , saudari adik , kakak...dan adik beradik semua untuk mehilangkan rasa lenguh-lenguh badan dan sakit sengal bangal pada seluruh anggota badan terutama bahagian pinggang dan cuba try test tgk... kot mujarab ke tak...sebab saya telah mencuba dan selalu buat nya di rumah setelah letih edit mengadap p.c...ikut langkah-langkah seperti berikut....



ha..mulakan dgn langkah yg ringan dahulu....1...2..3...3 lagi


jika rasa masih tak hilang lagi sengal-sengal tue cuba langkah ini pula tapi agak susah sikit...ok slow..jgn gelojoh..


erm... kalo rasa tak ilang lagik..kalo berani tak takut patah pinggang dan tak rosakan buah pinggang serta bersimpul urat kentut try lah langkah nie pula...kekal kan posisi selama dua tiga hari untuk mendapat kesan yg sempurna...


Sebenarnya ader banyak lagik langkah-langkah yg Xtreme...aku yg tak berani nak tunjukan pic nya disini...contohnya garu telinga kiri dengan ibu jari kaki kanan.....

Berani kah anda???!!!....kalo anda berani aku tak berani...


Sunday, 4-Mar-2007 15:49 Email | Share | | Bookmark
-:perhimpunan:-

 
 




sebenarnya aku crop dari pic atas...ehehehe....


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net